Asbestin korjaaminen

Urakat Kotkan, Haminan ja muun Etelä-Suomen alueella

Asbestikartoitus Kotka, Hamina

Asbestin korjaaminen

Joskus helpoin ja edullisin ratkaisu on suorittaa asbestipurun sijaan asbestipitoisten eristeiden korjaus kalkkikipsillä.

Usein törmää erilaisissa kohteissa siihen, että rakenteissa olevat asbestipitoiset materiaalit ovat vaurioituneet ja täten niissä on ehdoton pölyämisriski. Asuintalojen kellareissa ja teknisissä tiloissa kulkee putkia, joiden asbestipitoinen eriste on vaurioitunut ja ihmiset kulkevat näillä alueilla hengittäen asbestipitoista ilmaa. Joissakin tapauksissa voi olla ettei vesi tai -sähkölaitoksen asentajat välttämättä suostu menemään kohteisiin huoltotehtäviin, koska tiloissa on iso pölyämisriski.

Tällöin voi helpoimpana ja edullisempana ratkaisuna suorittaa asbestipurun sijaan asbestipitoisten eristeiden korjauksen eli hajonneet putkieristeet tehdään pölyttömäksi sulkemalla hajonneet kohdat kalkkikipsillä. Toimenpiteessä asbestipurkajamme käyttää asianmukaisia suojavälineitä ja asbesti-imuria, jolla hän imuroi korjattavan kohdan ja sulkee sen kalkkikipsillä. Tällaisella toimenpiteellä voidaan turvallisesti ja edullisesti varmistaa ettei asbesti pölyä eristeistä enää hengitysilmaan tiloissa, joissa usein kuitenkin melko usein liikutaan.


Lue lisää asbestin purkamisesta:
osastointimenetelmä | purkupussimenetelmä | kohdepoistomenetelmä | purkaminen kokonaan | asbestin korjaaminen

Lyhytaikainenkin altistuminen asbestille voi johtaa sairastumiseen.

Etelä-Suomen Asbesti Oy

Anna ammattilaisen hoitaa asbestiurakkasi.

es-asbesti-valkoinen

info@etelasuomenasbesti.fi

Marko Saarinen
marko.saarinen@etelasuomenasbesti.fi
045 1529810

Katso muut yhteystiedot →

Etelä-Suomen Asbesti Oy toteuttaa asbestikartoituksia ja -saneerauksia sekä LVI-urakoita Kotkan, Haminan ja koko Etelä-Suomen alueella.

Asbestivaara
Etelä-Suomen Asbesti Oy Scroll to Top